Sofija bez srama tražila ovo od Terze! Ukoliko Milica uđe u rijaliti on će morati da...
Sofija i Terza, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ajooj!

Sofija bez srama tražila ovo od Terze! Ukoliko Milica uđe u rijaliti on će morati da...

Sofijin odgovor je bio jasan

Objavljeno:

U rijalitiju "Elita 8" u toku je "Igra istine", a jedno od pitanja upućeno je Sofiji Janićijević od strane Stefana Karića. On ju je direktno upitao da li misli da bi Terzina reakcija prema Milici bila fer i korektna.

Sofijin odgovor je bio jasan - smatra da nije potrebno da se brani nekoga vređanjem, te da bi trebalo da je odbrani na svaki način. Ovaj odgovor sigurno je izazvao pažnju gledalaca, a postavlja se pitanje kako će se odnos između ovih učesnika dalje razvijati.

Nakon što je odgovorila na Karićevo pitanje, Sofija se obratila i Slađi, postavljajući joj pitanje o odnosu Peje i Ene. Očigledno je da je Sofija zainteresovana za dinamiku među učesnicima rijalitija, te da želi da čuje mišljenje drugih o njihovim odnosima. Ovo svakako ukazuje na to da su međuljudski odnosi jedan od značajnih elemenata unutar "Elite 8", a interesovanje učesnika za tu dinamiku sigurno će dodatno začiniti dešavanja unutar rijalitija.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Sofija, da li misliš da bi Terzina reakcija za Milicu bila fer i korektna - pitao je Karić.

- Ne moraš da braniš nekog vređanjem, tako da mislim da bi trebalo da me odbrani na svaki način. Slađo, kakvo ti je mišljenje o odnosu Peje i Ene - rekla je Sofija.

- Nisam za to ponižavanje žena, meni ste govorili da sam kanta. Smatram da kad se žena zaljubi, da je sklona ponižavanju i praštanju. Ena se jako zaljubila, iako sam prvo mislila da joj je on paravan. Mislim da je Peja jako ponižava - rekla je Slađa.

Bonus video:

01:33

Terza zaplakao na pomen Milice: Ni jedna devojka nema šanse kod mene!

(Espreso/republika/TM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.